Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGANJAO PATKU

VIDEO Nesvakidašnji prizor: Vlasnik morao skočiti u zaleđeno jezero kako bi spasio psa

Foto: Wochit
1/2
15.02.2021.
u 15:11

Vlasnik je u jednom dijelu morao i razbiti led koji je bio na površini jezera kako bi došao do uplašenog psa

Malenog psića spasio je u nedjelju u londonskom parku njegov vlasnik, nakon što je upao u vodu nezaleđenog dijela jezera.

Incident se dogodio u nedjelju, kada je pas krenuo naganjati patku po zaleđenom dijelu jezera te upao u vodu jer nije vidio da nije cijelo jezero zaleđeno, već samo dio. I vlasnik koji je krenuo u vodu po njega i pas ostali su neozlijeđeni, ali je po cviljenju psića bilo upitno hoće li se uspjeti održati na vodi.

- Bilo je dosta strašno, mislili smo da pas neće preživjeti ako vlasnik ne dođe do njega na vrijeme. Njegov vlasnik je cijelo vrijeme vikao, ali ga to nije uspjelo natjerati da ispliva van iz vode, rekao je jedan od prolaznika za Metro UK.

Vlasnik je u jednom dijelu morao i razbiti led koji je bio na površini jezera kako bi došao do uplašenog psa, ali su oboje ostali neozlijeđeni, a neki prolaznici su rekli i kako je pas nakon ovog incidenta krenuo naganjati vjevericu po parku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije