Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIVEN RAZLOG

VIDEO Kakva scena: Bagerom mu zdrobio automobil

Foto: Screenshot/YouTube
1/3
06.10.2019.
u 07:50

Doznaje se kako je razlog uništavanja automobila zbog neriješenih međuljudskih odnosa.

Nevjerojatna scena odvila se u Kulašima pored Prnjavore. Bager je namjerno uništio jedan od automobila koji se nalazio na parkiralištu. 

Doznaje se kako je razlog uništavanja automobila zbog neriješenih odnosa. Vlasnik navedenog automobila nije vratio dug vozaču bagera, javlja Prnjavor. 

Ono što je iznenadilo jest činjenica što je vlasnik automobila izjavio kako ne želi tužiti bageristu. 

- S obzirom na to da se radi o kaznenom djelu, da je oštećeni htio došlo bi do progona i tužbe. Oštećeni se izjasnio da ne želi kazneni progon, a policija nastavlja rad na utvrđivanju eventualnog postojanja prekršaja iz područja javnog reda i mira - kazala je glasnogovornica PU Banja Luka Marija Markanović.

Ključne riječi

Komentara 7

KT
KTM
08:32 06.10.2019.

Dobar auto.Vrijedi sigurno 200 eura registriran.

DU
Deleted user
09:50 06.10.2019.

Zašto bi ga tužio? Sad kao kabriolet vrijedi više, a hauba se da poravnati.

TO
Toni66
08:59 06.10.2019.

Neče da ga tuži jer zna kužiti da je od riječi prvo će da mu auto zgnječi a ako mora u zatvor onda slijedi tek po život opasna naplata ...Kako vidimo sve je programirano sa snimanjem i nema zabune ....Pa.Pa je pristao kao rijetko tko ili svako da pozna "Bagerista - branitelja" svojih interesa ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije