Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIT

VIDEO Nesmotreni vozač dvaput u 300 metara projurio preko zebre

Nesmotrena vožnja
Foto: screenshot/Facebook
1/3
06.10.2019.
u 13:54

Snimka na kojoj se jasno vidi kako je samo malo nedostajalo do nesreće objavljena je na Facebooku

Snimka na kojoj se jasno vidi kako je samo malo nedostajalo do nesreće objavljena je na Facebook stranici 'Prometne zgodne i nezgode' i snimljena je u Splitu.Naime, nepoznati vozač u samo nekoliko trenutaka dva puta je projurio pored pješaka na zebri.

Na snimci se vidi kako je pješački prijelaz jasno označen bijelom bojom, a vizualno je pojačan žutom podlogom što čini još uočljivijim vožnju nesmotrenog vozača. 

 

Na cesti su dvije trake. U lijevoj vozač usporava prije zebre i propušta pješaka, dok u desnoj traci vozač Seata je samo projurio. Istu stvar čini 300 metara kasnije, te još ubrzava preko zebre samo metar i pol od ljudi među kojima se nalazi i djevojčica. 
 

Ključne riječi

Komentara 7

ZA
zagi101
14:59 06.10.2019.

jel ima snmka jel se vidi rega lijepo kazna takva da bu moral dići kredit

DU
Deleted user
15:36 06.10.2019.

Otvorite nekakvu dnevnu Listu sramote gdje će jasno biti vidljivo tko vozi ili registarska pločica. To objavljivati svaki dan. Takvim divljacima se samo radikalnim mjerama može stati na kraj.

CR
CroZrakomlatNo1
16:10 06.10.2019.

Komunjarama fali odgoj. U RKC crkvi neka potraze svecnika pa da ih nauci neke pristojne kulture!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije