Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hassan Haidar Diab:
Povratak na članak

VIDEO 'Nemoguće je da je al-Bagdadi tamo boravio, a da Turska to nije znala'

- Zašto se Turska od početka borila rukama i nogama i pokušavala na različite načine spriječiti vojnu ofenzivu na zadnje uporište džihadističke skupine u Idlibu? - upitao se naš novinar Hassan Haidar Diab

Komentari 15

DU
Deleted user
17:17 29.10.2019.

Dobro jutro Hassane.

VL
Avatar Mad Rascal
Mad Rascal
20:35 29.10.2019.

Pa, tko je kupovao jeftinu naftu koju su teroristi prodavali sa okupiranih podrucja? I Amerikanci su znali za to. To je bio pokretni naftovod... na stotine i tisuce cisterni sa podrucja koje je kontrolirao ISIL u pravcu Turske..., to se i iz svemira vidjelo! I nije nikakva tajna da su informacije o mjestu prebivalista tog al-Baghdadija dosle od Kurda a ne od Turaka, to su objavili mnogi mediji. Turci su mozda dozvolili Amerima da koriste svoje baze u Turskoj za tu operaciju i u tome je sva njihova "zasluga". A Zapad zivi u zabludi ako misle da ce eliminacijom njihovih celnika obezglaviti teroriste! Njih najvjerojatnije ima na desetke, jos inteligentnijih i krvolocnijih, koji cekaju na priliku da preuzmu upraznjenu poziciju. A o zapadnim obavjestajnim sluzbama ne bih ni komentirao... dovoljno se osvrnuti na sve teroristicke napade u Europi u zadnjih desetak godina! Oni pojma nemaju sto se desava u njihovom dvoristu, da nije bilo Kurda taj al-Baghdadi bi im se jos uvijek doslovice ispred nosa smijao u facu, kao sto je to i cinio sve ove godine... I ako itko od zapadnih politicara ima imalo karaktera i obraza, onda bi morali napraviti plan za Kurde, narod koji broji nekih 25 milijuna dusa zasluzuje svoju drzavu, tocka!

VL
PR
prajdali100
19:56 29.10.2019.

Pa to je jasno kao dan.Erdogan vodi prljavu i pokvarenu politiku a " diplomatski rječnik" mu je na razini uličara.Čisto zlo.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
21:43 29.10.2019.

Turci su naoruzali Isil i prodavali njihovu naftu (postoje snimke tisuca kamionacisterni na granici) Turci =Isil ,BIH je ostavljena u amanet Turskoj kaze Bakir Turska =Isil= BiH +emigranti = Kraj Hrvatskog Turizma

VL
Avatar salaso
salaso
20:03 29.10.2019.

Luda kuća..svatko sakom pakuje..a ludi ekstremisti na kraju svi zaginiše....a rusi sad lagano šetaju napaćenom pustinjom..zajedno s assadom koji im svima poručuje...rekao sam vam..ne dirajte u osinje gnijezdo..ja sam još i dobar kakvih sve ima....kao i gadafi...neću reći i saddam. jer je pretjerao s kuvajtom i na kraju zasluženo dobio porciju..

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
20:12 29.10.2019.

A ljepo sem vam napisal - Turska je članica NATO, Iran joj je neprijatelj kak i Sirija....isto kak i Amerima.....zbrojite 2 i 2 !!! Rusi im moreju prodavat (i davat) kaj očeju, to im je sam pokušaj zbližavanja al Turska je i dalj članica NATO !!!

VL
DU
Deleted user
11:49 06.12.2019.

Hassane , istinu treba tražiti po redu. Zapad je htio maknuti Asada i tu je našao saveznika u Turskoj koja je imala interesa u Siriji. Za to je netko organizirao i razne vojne i paravojne formacije velikim dijelom zapad. Istokuku je Sirija zadnja linija obrane interesa na bliskom istoku pa pušta da se zapad malo potroši i onda krenuše pomoći Asadu. Kao što znaš ISIL nije mogao naoružati bilo tko, tamo je otišlo sa Zapade tisuće boraca i priležnica , i istok i zapad imali su svoj ISIL, a onda je netko uspio gurnuti te ISIL u silna zvjerstva, postadoše teret gazdama i oteli se kontoli. Kreću svi protiv ISIla-a( a u stvari svako tuće drugi ISIL, manjim dijelom zajednički. Ali zapad ima sve osim "topovskog mesa"ali tu su Kurdi, izuzetno hrabar narod, a Pešmerge elita. Kurdi konačno vide priliku napraviti svoju državu i kreću pomoći zapadu. Istok(Iran i još dosta njih) vidi priliku približiti se u Siriju i sačuvati utjecaj na bliskom istoku. Turska zbroji dva i dva i vidi da će Kurdi s kojim oni ratuju desetlječima dobiti državu, ako suviše ojačaju evo Kurdistana od područja Iraka i Turske, okreću se Rusima,Kurdi traže od saveznika previše, pa se saveznici povukoše da lakše shvate da su bez pomoći slabi i bježe pod Asadov štit od Turaka. Svi zadovoljni Turska dobila, koridor u Siriji, Kurdi i Asad međusobno se pomirili, Kurdi dobili mali Kurdistan u Siriji, zapad naftna polja, istok zapadno od Eufrata Siriju, ali film još traje moj Hasane, a mi samo svijeće držimo.

VL
IL
ilijan1a
18:24 29.10.2019.

Da je bio pametan došao bi u Ameriku tamo ga ne bi nikada našli.

VL
WI
winimneiania
18:10 29.10.2019.

Naravno da je Turcin znao, Turcin citavo vrijeme svercuje naftu s njima. Turcina zanimaju samo novci, on se sulja po Bliskome istoku, masta o Osmanlijeskome carstvu, da pokori te arapske zemlje i instalira sebe za Sultana, a lako ce njihh pokrast kasnije, i nahuskati muslimane na njih. To isto je i Alija radio, i njega zanimaju samo pare, lako za islam, Bosancisve tjeraju ove migrante iz zemlje, samo one s novcima primaju. Pa Alija je i pisao o novcima u ''Islamskoj deklaraciji'', o pustome bogatstvo muslimana na Bliskome istoku sto navodno zapadnjaci njima pljackaju, a to je sve nase veli Alija, nas muslimana. :) Pokvarenjak, on i Turcini najgori. Ovi Arapi se uopce ne bi klali, da ih oni ne huskaju u koljacinu. NIti su se oni ikada dizali tako u zrak dok ih Alija nije naucio da samo sa Allahom na ustima mogu ici u rat, i nikako drugo, zato oni vicu sada Allahu Akbar. Pa to sve pise u islamskoj deklaraciji, zna onaj tko je citao.

VL
IV
ivanbalic
05:32 30.10.2019.

Taj Al-bagdadi,je ziv i zdrav,a mazanje ociju je besplatno.

VL
Avatar stef99
stef99
19:07 29.10.2019.

Opet svjetska raja max.puši laži i muljaže kvarnih amera, jer taj američki plačenik Al Baghdadi već je eliminiran nekoliko puta, kvarnjaci ahmeri kad god negdje popuše, onda puštaju baje o razno raznim ljikvidacijama, razno raznih Bagdadija i ostalih američkih plačenika, jadni bili, ....... bolan, ba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.