Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NISAM PREVIŠE RAZMIŠLJAO'

VIDEO Naoružani razbojnici upali u kladionicu, postupak starca (84) sve je iznenadio

Foto: Screenshot
1/2
17.09.2018.
u 21:41

Denis živi u Glanmireu i uskoro će napuniti 85 godina. Jedan ga je stanovnik opisao kao 'džentlmena koji neće stajati mirno dok je netko u nevolji'

Denis O'Connor (84) ležerno je provodio dan u kladionici u irskom gradu Glanmireu prošle subote kada su u prostor upala trojica razbojnika.

U Bar One Racing ušla su trojica muškaraca naoružana čekićima i sačmaricom te su krenuli krasti novac obračunavajući se s djelatnikom. Starac je sjedio za stolom te je priskočio u pomoć radniku kojeg su napala dvojica razbojnika naoružanih čekićima.

Hrabro se suprotstavio jednom od njih i natjerao ga u bijeg. Nije stao ni kada je u njega muškarac uperio sačmaricu već je primio stolac i krenuo za njim. Za kraj je udario i trećeg razbojnika kojeg je uspio otjerati djelatnik kladionice.

– Kada sam vidio da su ga napali (djelatnika nap.a.), jednostavno sam reagirao – rekao je O'Connor za irski Independent.

Dodao je kako nije previše razmišljao o tome hoće li reagirati. 

Denis živi u Glanmireu i uskoro će napuniti 85 godina. Jedan ga je stanovnik opisao kao ''džentlmena koji neće stajati mirno dok je netko u nevolji''.

Ključne riječi

Komentara 6

ZN
Znam
22:53 17.09.2018.

Bravo deda e necete lopovi

DU
Deleted user
22:19 17.09.2018.

Kakav starac? Gospodin, džentlmen!

RA
ranko75
07:08 19.09.2018.

Bez starca nema udarca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije