Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADOBIO TEŠKE OZLJEDE
Povratak na članak

VIDEO Namjerno srušio biciklista, sud nije imao milosti

Biciklistu su u nesreći slomljena rebra, a probodeno mu je i plućno krilo.

Komentari 2

Avatar Psychlist
Psychlist
21:22 20.07.2019.

Žao mi je čovjeka biciklista što je teško ozlijeđen, međutim treba se za svoje zdravlje bolje brinuti. I sam sam biciklist i ovakvih i dosta gorih situacija sam imao jako, jako puno. Danas je na cesti zapravo normalno da vas kamion zaobilazi na cesti normalne širine a da mu istovremeno u susret dolazi auto iz suprotnog smjera. Zamisli tegljač od 40T kako prolazi 50cm od tebe brzinom cca 80km/h a ti voziš maksimalno 30km/h... Jedan krivi potez i pod kotačima si ili u jarku. Ljudi jednostavno ne mare za život i zdravlje drugih osoba u mjeri u kojoj bi to trebali kad su za volanom. Ljudima nije jasno da su sile uključene ogromne i da mogu bez problema samljeti ljudsko tijelo. Jednostavno ne razumiju.

VL
Avatar patkovic
patkovic
17:48 20.07.2019.

ipak bi ja tražio da napipam ta rebra , muljavi se puno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.