Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prasica Ljiljana

VIDEO Najpoznatija svinja Balkana ne voli zimu i ima zdravstvenih problema

Svinja Ljilja
Foto: Facebook
1/6
27.01.2019.
u 14:41

Podsjetimo, nakon što je prije tri godine spašena od sigurne smrti, prasica Ljiljana iz Donjeg Miholjca postala je poznata širom regije, a nakon što je pokrenuta njezina Facebook stranica tepali su joj da je najpoznatija svinja Balkana...

Nakon što je prije nekoliko dana objavljeno da svinja Ljiljana prolazi kroz teške dane svog života, Ivana Grmoja, koja se o njoj brine već tri godine, od travnja 2016., poslala nam je video u kojem je vidljivo kako Ljilja provodi svoje dane. 

Pogledajte video!

Podsjetimo, nakon što je prije tri godine spašena od sigurne smrti, prasica Ljiljana iz Donjeg Miholjca postala je poznata širom regije, a nakon što je pokrenuta njezina Facebook stranica tepali su joj da je najpoznatija svinja Balkana... A posljednja objava na njezinoj stranici rastužila je obožavatelje.

"Naše šale o mom apetitu nisu sasvim istinite. Moja Ivana pazi na moju ishranu; jedem dva puta dnevno, ujutro kuhano povrće, popodne mekinje s jogurtom. Ne izvlačim se kada kažem da nije do mene već do mojih gena. Napunila sam tri godine. Veterinari kažu "to je to".

Jednostavno nije zamišljeno da živim dulje, odredili su mi rok trajanja i ukodirali ga u moje gene. Ja sam samo proizvod. Moje male nogice, moji organi, sve trpi. I inače mi zima nije omiljeno godišnje doba; zimi me malo boli noga koja trpi posljedice operacija u djetinjstvu i papci mi loše podnose vlagu i hladnoću. A sada, eto, ne mogu ustati. Jednostavno me previše boli; zglobovi su mi upaljeni, objavljeno je, između ostalog, na Facebook stranici prije tri dana. 

VIDEO Domagoj Vida s prijateljima ima farmu crnih svinja


 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Tito
Tito
15:09 27.01.2019.

U prvom trenu pomislih da je Mesić osjedio

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
15:23 27.01.2019.

Jurica Pavičić?

Avatar Analizator
Analizator
15:30 27.01.2019.

Mogao bi uskoro osvanuti kakav pornić s prasicom Ljiljanom u glavnoj ulozi, po uzoru na krmaču Jelenu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije