Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrabrost ili ludost?

VIDEO Najopasniju zmiju na svijetu uhvatio golim rukama!

Foto: Screenshot
05.07.2017.
u 14:01

Ekipa National Geographica snimila je zaposlenika organizacije KwaZulu Natal Amphibian and Reptile Conservation kako lovi pravu zvijer...

Jedna od najopasnijih otrovnica na svijetu je crna mamba koja živi na području Subsaharske Afrike, uglavnom uz istočnu obalu kontinenta, piše nationalgeographic.

Ekipa National Geographica snimila je zaposlenika organizacije KwaZulu Natal Amphibian and Reptile Conservation, Nicka Evansa, kako hvata jednu od tih zmija koja se zavukla u kuću domaćice u južnoafričkom gradu Durbanu.

Video pokazuje Evansa kako uz pomoć hvataljke "vadi" na početku mirnu, ali uskoro vrlo uzrujanu mambu ispod ormarića za televizor, potom je usmjeri prema obližnjoj kutiji, da bi je na kraju uhvatio golim rukama, držeći je za glavu kako ga ne bi mogla ugristi.

 - Ako ima priliku mamba će radije pobjeći nego se boriti. U ovakvoj situaciji će se suočiti s prijetnjom, sikćući i pokazujući unutrašnjost svojih usta. Ja živim za ovakve trenutke! - rekao je Evans za National Geographic.

Zmija je bila duga gotovo 2,5 metara, a Evans može biti sretan da ga mamba nije ugrizla jer ne bi dobro završio...

Komentara 3

DU
Deleted user
14:33 05.07.2017.

držao ju je kliještima prije nego je uhvatio za glavu, ništa strašno za nekoga tko se bavi s tim ili se ne boji zmija, jedino je osjećaj da je smrtonosna malo jeziv, znači nema pravo na pogrešku....ulovio sam ih par u životu i sa ovim kliještima poslije sjednice hrvatskohg sabora ulovio bi je bez imalo treme .-)

DH
dalibor.hren
05:28 06.07.2017.

Kod nas bi dobio otkaz jer nema zaštitnu odjeću!

IG
igorl
08:44 06.07.2017.

Uh senzacija. A lik radi u rezervatu za gmazove... vjerojatno svaki dan cacka po zmijama i zna sto radi. Veca bi vijest bila da se na Velebit popeo u japankama kao vecina dragih ceskih turista, pa sugeriram novinarima da tamo bace fokus bezveznih vijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije