Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMLJEN INCIDENT

VIDEO Vozač nevjerojatnim potezom zgrozio javnost, policija traži biciklista

Foto: Screenshot
1/3
20.10.2019.
u 15:49

Biciklist se nije javio polciji, a na snimci se može vidjeti kako je vozač automboila namjerno krenuo na nogostup kako bi ga srušio

Poljska policija u potrazi je za biciklistom kojeg je 29. rujna namjerno srušio vozač Volkswagena. Incident se dogodio u ulici Legionow u Gdansku, a sve je snimila nadzorna kamera postavljena na križanju.

Biciklist se nije javio policiji, a na snimci se može vidjeti kako je vozač automobila namjerno krenuo na nogostup kako bi ga srušio te je nakon samog čina otišao dalje. Vozeći po nogostupu također je ugrozio i par koji je vozio dijete u kolicima.

Biciklista pozivaju da se javi, a od očevidaca su zatražili pomoć.

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:29 20.10.2019.

A kaj ako su se znali i biciklist dobro zna da je dobil kaj je trazil, pa je cak i sretan kaj je tako dobro prosao? Kaj mislite zakaj se nije javil murji?

DU
Deleted user
15:56 20.10.2019.

LOL!

JU
juma
17:38 20.10.2019.

Bez obzira sto biciklisti rade na cesti, kod nesrece se na zapadu uvijek tereti vozac automobila, jer jedino on moze ozlijediti ili ubiti drugog sudionika u prometu i buduci upravlja potencijalno smrtonosnom masinom duzan je voziti defanzivno kako bi se izbjegle takve situacije. Naravno kako je u Poljskoj i na Balkanu malo drugacije, ali sve to polako i nezaustavljivo nadire i kod nas i zato se ovom vozacu ne pise dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije