Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izmamio građane van

VIDEO Nadomak Splita počeo padati snijeg: Istovremeno puše olujna bura

Snijeg nadomak Splita
Foto: Screenshot
1/5
26.12.2020.
u 14:50

Temperatura iznosi 3 Celzijeva stupnja, a bura dodatno nosi snijeg s planine

U subotu u poslijepodnevnim satima počeo je padati snijeg nadomak Splita, a što je brojne Splićane, fotoreportere i djecu izmamilo van.

Ove snimke snimljene su u mjestu Gornje Sitno, malom mjestu na padinama planine Mosor, a koje administrativno i upravno pripada gradu Splitu.

VIDEO Snijeg nadomak Splita

Temperatura trenutno iznosi 3 Celzijeva stupnja, a istovremeno puše i olujna bura koja dodatno nosi snijeg s planine.

Prema podacima DHMZ-a, na Zavižanu ima 37 cm snijega, u Gorskom kotaru, Begovo Razdolje 30, Delnice 15, Gospić 10, na Sljemenu 8 cm. Izdan je crveni alarm za Riječko područje i Kvarner zbog vrlo jake, mjestimice olujne bure.

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila, na put ne kreću bez propisne zimske opreme te ako je moguće odgode putovanje do poboljšanja vremenskih uvjeta. U tijeku je zimsko održavanje cesta pa su česti zastoji iza vozila zimske službe koja se kreću sporije. Korisnike se moli da budu strpljivi. 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
17:10 26.12.2020.

zima stigla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije