Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI SU GA POHVALILI

VIDEO Muž ostavio neobičnu poruku i novac u mobitelu, ali potez servisera oduševio je sve

Poruka koju je muškarac ostavio u mobitelu
Foto: TikTok
1/3
28.10.2020.
u 16:42

Naime, korisnik TikToka prenio je još jedan video koji otkriva što je odlučio učiniti - i mnogima je laknulo. Žena je posjetila servis dan prije nego što im je rekao da se vrate, a video je pregledan više od 2,5 milijuna puta.

Popravljanje mobilnog telefona inače predstavlja jednostavan postupak, ali jedan je servis zaprimio vrlo neobičnu molbu muškarca koji je došao popraviti svoj mobitel. 

Naime, čovjek koji radi u servisu bio je vrlo zbunjen i iznenađen kada je vidio što je skriveno u mobitelu. Naime, muškarac je došao u servis sa svojom ženom te zatražio da mu poprave mobitel, ali u njemu je bila skrivena poruka. 

U poruci je pisalo da treba ženi reći kako se mobitel ne može popraviti jer ona želi vidjeti povijest poziva. Također, uz neobičnu poruku je stajalo i 100 dolara. 

Video je objavljen na TikToku i ubrzo je postao viralan s više od dva milijuna pregleda i tisućama komentara, navodi Mirror.

Muškarac koji radi u servisu upitao je pratitelje 'Što bih trebao učiniti?'. Naime, mnogi su ga nagovarali da kaže ženi za poruku, a drugi su pak savjetovali da zadrži novac i šuti. 

Naime, korisnik TikToka prenio je još jedan video koji otkriva što je odlučio učiniti - i mnogima je laknulo. Žena je posjetila servis dan prije nego što im je rekao da se vrate, a video je pregledan više od 2,5 milijuna puta. 

Muškarac iz servisa rekao je ženi za poruku, a ona je, naravno, ostala u čudu. Dala mu je 200 dolara za popravak rekavši kako se osjeća vrlo loše zbog cijele situacije. 

Muškarca iz servisa mnogi su pohvalili zbog toga što je ipak ženi rekao za poruku njezinog supruga.

- Svaka čast, nitko ne zaslužuje da ga se vara, pisali su. 

Ipak, neki su rekli kako je prekršio kodeks bratstva i da nije trebao ništa reći. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
17:14 28.10.2020.

Hrvatski jezik, književni jezik ili je dotični koji ovo prevodi zavšio kroatistiku u BLuci.

Avatar ilirac
ilirac
11:07 30.10.2020.

Fuj za njega i za admina

PI
Pimpinela
19:33 28.10.2020.

Šupak, izdajica muškog roda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije