Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantna nesreća

VIDEO Mladić (20) zabio se u auto vozeći 145 km/h, ne smije voziti dvije godine

Mladić (20) zabio se u auto ispred sebe vozeći 145 km/h u Engleskoj
Foto: screenshot
09.01.2019.
u 09:34

Box je u svom Citroënu C1 vozio još troje prijatelja, koji su ga tražili da uspori, ali je nastavio brzu vožnju

Mladić (20) zabio se u auto ispred sebe vozeći 145 km/h u Engleskoj, a u nesreći nekim čudom nitko nije ozbiljnije ozlijeđen.

Lewis Box iz Chippenhama dobio je zabranu vožnje od dvije godine i 12 tjedana zatvora uvjetno nakon što je priznao krivnju za opasnu vožnju. Također mora odraditi 200 sati neplaćenog rada, a žrtvi i pravosudnom sustavu platiti po 85 funti.

Pogledajte video ove nesreće:

Prometna nesreća dogodila se u srpnju prošle godine. Box je u svom Citroënu C1 vozio još troje prijatelja, koji su ga tražili da uspori, ali je nastavio brzu vožnju dosegnuvši oko 145 km/h.

Trenutak nesreće snimila je kamera policijskog auta. Na snimci se može vidjeti kako Citroën juri pokraj policijskog auta i onda se zabija u drugi auto na cesti.

– Box je vozio toliko brzo da je udarac prouzročio da vozilo naglo skrene udesno, na granicu suprotnog traka, prije nego što se prevrnulo više puta – rekao je policijski dužnosnik Andy Lee.

Komentara 1

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
11:23 09.01.2019.

Nije samo naše pravosuđe u banani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije