Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimka sve nasmijala

VIDEO Milanović postao hit na Fox Newsu. Voditeljica mu poručila: 'Hvala Zorane'

Milanović
Fox News/Screenshot
21.09.2021.
u 23:00

Podsjetimo, predsjednik Milanović je na upit novinara u kolovozu treba li Hrvatska primiti izbjeglice iz Afganistana, rekao kako misli da bi oni trebali ići u najveće države. "Svi oni bi trebali naći svoje mjesto u SAD-u" kazao je tada između ostalog Milanović

Jedan korisnik Twittera je objavio snimku priloga Fox Newsa na kojoj poznata američa voditeljica Laura Ingraham čita izjave nekih političara o izbjeglicama iz Afganistana nakon što su talibani tamo preuzeli vlast, komentar na izjavu našeg predsjednika Zorana Milanovića postao je hit.

Podsjetimo, predsjednik Milanović je na upit novinara u kolovozu treba li Hrvatska primiti izbjeglice iz Afganistana, rekao kako misli da bi oni trebali ići u najveće države. "Svi oni bi trebali naći svoje mjesto u SAD-u" kazao je tada između ostalog Milanović.  Upravo na njegovu izjavu nadovezala se voditeljica.  Prvo je krenula: "Francuski predsjednik Macron kazao je da se Francuska treba zaštititi od migranata", potom  je kazala: "Austrijski ministar unutarnjih poslova, kaže da ne postoji razlog zašto bi Afganistanci sada dolazili u Austriju", a onda je na kraju rekla: "Hrvatski predsjednik Zoran Milanović izjavio je da bi svi oni trebali pronaći svoje mjesto u Americi" i dodala "Hvala, Zorane".

 
Ključne riječi

Komentara 62

IM
Immanuell
23:22 21.09.2021.

Uopće nije smiješno. 20 godina su okupirali tu zemlju. Sad kad se povlače, red je i da povuku sa sobom "svoje" Afganistance. Zbog čega bi ih netko drugi trebao primiti? Kuhali su tamo poparu, sad nek je kusaju. Jako dobro je to izjavio Milanović.

Avatar Apsalar
Apsalar
00:02 22.09.2021.

Voditeljica je ironična, ali bogme Zorule je waaay more ironičniji. Tim više što je točniji 😆

Avatar salaso
salaso
07:33 22.09.2021.

ovaj će nas još i sa amerikom posvadjat..a u krasni....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije