Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIME SAME IZLAZE

VIDEO Upoznajte maturanta koji je postao hit! Otkrio nam je svoje planove

Luka Prgić
Foto: Screenshot
1/5
09.02.2019.
u 17:29

Kako je sad novi kurikulum na snazi, bilo bi dobro da razmisle učenicima dati određenu slobodu kada je riječ o izvršavanju zadaće, jer ove zastarjele metode ne izazivaju volju za učenjem - objašnjava Luka kojemu ovo nije prvi put da repa

Maturant Ekonomske i turističke škole Daruvar, Luka Prgić, iskoristio je svoj talent i umjesto pisane domaće zadaće odrepao je svoj zadatak. Video Luke kako repa o turističkim ljepotama Hrvatske uskoro je postao viralan, a to, kaže Luka, nije došlo preko noći.

- Vrijeme za predati zadaću je već bilo prošlo i zamalo sam dobio jedan, dok mi profesorica nije odobrila da "odrepam zadaću". Bio je to prvi put da sam s užitkom učio i radio na zadaći. Kako je sad novi kurikulum na snazi, bilo bi dobro da razmisle učenicima dati određenu slobodu kada je riječ o izvršavanju zadaće, jer ove zastarjele metode ne izazivaju volju za učenjem - objašnjava Luka kojemu ovo nije prvi put da repa.

Video: Poslušajte Luku koji je oduševio repanjem domaće zadaće

Pogledajte video: Luka o tome zašto voli repati

Na svom YouTube kanalu ima četiri pjesme, a uživa podršku roditelja, sestre, prijatelja pa i profesora koji su nagradili njegovu inicijativu za promjenom.

Osim što sam repa, Luka najviše sluša domaće hip-hop umjetnike, a jednog dana nada se duetu sa Stokom. Prije toga svoju će sreću okušati na lokalnom festivalu Darfest te će uskoro objaviti i autorsku pjesmu o Daruvaru.

Ključne riječi

Komentara 2

BB
branimir.bauer.9
17:58 09.02.2019.

Poštovana profesorice, Ovaj rep nije za pet već za ŠEST !

SL
stari lisac
12:29 11.02.2019.

lijepo je što podržavate mlade u onome što vole i u čemu su dobri.....samo bi zvuk trebao biti bolji,mobitel je loše rješenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije