Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'iznad zakona'

VIDEO Manijak za volanom umalo napravio kaos: 'Ovaj je za ludaru!'

Foto: Facebook/Prometne zgode i nezgode
05.11.2019.
u 13:32

Pukom srećom i pažnjom drugog vozača izbjegla se potencijalna tragedija.

Još jedan vozač za kojega vrijede posebna pravila razbjesnio je sudionike prometa i ekipu na Facebooku. Na stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je snimka 'majstora' iz Splita koji je u par sekundi napravio niz prometnih prekršaja.

Vozač kombija prvo je ignorirao 'debelo' crveno svijetlo na semaforu, a nakon toga je iz trake kojom se skreće u desno produžio ravno i ubacio se u drugu traku u kojoj je i trebao biti na početku.

Pukom srećom i pažnjom drugog vozača izbjegla se potencijalna tragedija

-  Ovaj je za ludaru - zaključio je komentator na Facebooku, dok se drugi pitaju ima li u grupi koji policajac.

 

Ključne riječi

Komentara 4

AN
anteS
14:35 05.11.2019.

Nema se tu što komentirati. Svakodnevna pojava, tipična za polurazvijene zemlje: "Samo sam ja važan!" Takvih ima i previše, pa na kraju nikome nije dobro.

IG
Igi125
18:22 05.11.2019.

Nazalost ovakve scene da se vozilima iz trake namjenjene za skretanje desno ili ljevo elegantno produzi ravno su svakodnevnica. Da imam kameru Vecernji bi cijelu jedni rubriku mogao napraviti sa snimkama sto sve sudionici u prometu rade. Prosli tjedan vozim se po Dubravi od okretista prema istoku i naravno cim je uoceno par vozila ispred njega, vozac iza mene ljepo po pruzi, obide nas par i dalje po gasu. Vidim ga na sljedecem semaforu radi istu stvar. Policije nigdje, kamera nigdje a takvih svercera koji po pruzi znaju proci sa daleko vecim brzinama od dopustenih ne manjka.

AA
aabbcc
20:13 05.11.2019.

Ne osporavam dvostruku gresku ali mi ostaje nejasno jer treptuce svjetlo je obicno na pokvarenom semaforu i to moze zbuniti one koji nisu iz Splita. ( ako je crveno onda nije pola crveno /pola crno ! )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije