Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje joj je bila pamet?

VIDEO Majka na meti kritika zbog ove opake 'šale': Svi žele da umrem

dječak iznad wc-a
Foto: screenshot
1/2
21.01.2019.
u 18:38

Majka Kaitlyn Wolf iz američke savezne države Floride našla se u središtu pozornosti nakon snimke koju je poslala dadilji svoga trogodišnjaka

Titulu za najgoru majku godine mogla bi osvojiti jedna žena iz američke savezne države Floride čija je snimka postala hit na internetu.

Kaitlyn Wolf iz Leesburga na snimci drži svoga sina za ruke i noge dok mu je glava u wc školjci. Na taj je način ova majka odlučila oprati lice svome trogodišnjaku dok on neutješno plače i viče 'ne'.

Na kraju snimke drugi dječak govori 'Bože, to je zlobno'.

Majka je potom snimku poslala dječakovoj dadilji koja ju je proslijedila bivšoj djevojci njezinog sadašnjeg dečka, a ona je snimku podijelila sa svima na društvenim mrežama.

Kako to bude, video je brzo postao pravi hit na internetu zbog čega se u slučaj uplela i policija.

Nakon što su svi vidjeli što je učinila, majka se pravdala kako je riječ bila samo o šali te da su sličnu scenu vidjeli na filmu pa su se ona i stariji sin tako odlučili našaliti s trogodišnjakom.

Zbog svoje opake šale, majka prima brojne prijetnje.

– Svi mi šalju poruke preko Facebooka i govore mi da žele da umrem. Shvaćam. No, to je bila samo šala, nije bio ugrožen, ozlijeđen niti ga je voda poprskala – požalila se ona.

>> Pogledajte i galeriju šokantnih situacija koje je uhvatila kamera

dječak iznad wc-a
1/29

Komentara 9

Avatar duka4
duka4
18:58 21.01.2019.

S nekim stvarima se jednostavno ne sali. Naravno ako si imalo normalan.

VO
vorda400
19:09 21.01.2019.

Čim pročitam Florida znam da bude neka ultra glupost

Avatar Kljusar
Kljusar
06:22 22.01.2019.

I u čemu je problem ?, voda za kuhinju i školjku ide iz iste cijevi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije