Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U SLOVENIJI

VIDEO Mađarski vozač ostao zarobljen u kabini: 'Pokušao je spasiti situaciju'

Foto: Screenshot/YouTube
1/2
14.11.2019.
u 09:14

Istraga će pokazati koliko su brzo vozili automobili, no policija je objavila kako se radi o neprilagođenoj brzini.

Pokušavajući izbjeći udar u automobil, vozač kamiona skrenuo je u stranu te udario u zaštitnu ogradu na nadvožnjaku kod Ljubljane te je na kraju pao u provaliju duboku 20-ak metara.

Vozač iz Mađarske ostao je zarobljen u kabini te je poginuo na mjestu događaja. Kako je policija utvrdila, vozač osobnog automobila nije bio pod utjecajem alkohola ili nekih drugih supstancija. U nesreći nije ozlijeđen već je nastala samo veća materijalna šteta, prenosi portal Siol.net.

U kamionu nije bilo opasnih tvari tako da nije postaja opasnost za okoliš i ljude. Istraga će pokazati koliko su brzo vozili automobili, no policija je objavila kako se radi o neprilagođenoj brzini. 

Počinitelju nesreće prijeti osam godina zatvora.

– Činjenica je da je vozač kamiona pokušao spasiti situaciju te je izgubio nadzor nad vozilom – rekao je policijski inspektor Aleksander Vrabič, javlja portal 24ur.

Komentara 7

RE
reborn
10:14 14.11.2019.

Odbojnici postavljeni u zavoju su "dobro" zaustavili automobil, ali kamion nije imao šanse jer mu je težište previsoko. Jednostavno se prevrnuo (povukla ga je prikolica) kao kada bi auto slično bočno naletio na rubnik.

JO
jožica
11:06 14.11.2019.

Po mojem viđenju nije kamion bježao u stranu nego ga je ovaj sa autom izbacio iz trake. Druga stvar gledajući snimku više puta šteta što snimka ne traje duže jer bih htio vidjeti što radi vozač tamnog vozila koji zaobilazi zaustavljeno vozilo, da li je stao i pomogao ili je nastavio put. Isto tako gledajući snimku u tenutku pada kamiona sa nadvožnjaka, ne pada u provaliju nego na drugu cestu ako bolje pogledate sa desne strane dolazi kamion koji prolazi ispod nadvožnjaka u trenutku pada kamiona, dakle mogao je poginuti još netko da je u tom trenutku bio ispod.

IV
ivan54
14:24 15.11.2019.

P.S. mozda nije losa ideja da novinari najprije procitaju slovenske novine pa to prevedu na hrvatski jer oni tocno izvjestavaju kako je doslo do nesrece...sve hrvatske novine pisu da je kamion pokusavao spasiti situaciju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije