Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GENIJALNO

VIDEO Lopovi na motorima pokušali opljačkati bračni par, ali na ovo nisu računali

Foto: Screenshot/YouTube
1/2
07.04.2019.
u 19:44

Kada su dva lopova na motociklima pokušala opljačkati obitelj, nisu očekivala ovakvo iznenađenje

Kada su dva lopova na motociklima pokušala opljačkati obitelj, nisu očekivala nikakvo iznenađenje. Međutim, na snimci koja je procurila možemo vidjeti kako jedan od napadača razgovara s muškarcem, a zatim vidimo muškarca kako ulazi u svoj automobil.  

Iz automobila je izvukao pištolj te ga uperio u napadače koji su iznenađeni ovakvim razvojem situacije pobjegli s mjesta zločina.

Ključne riječi

Komentara 13

BO
Bojans
23:45 07.04.2019.

Svi punoljetni i zdravi trebaju imati vatreno oružje. Nema li toga nema ni demokracije.

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
21:31 07.04.2019.

gdje,kada,tko je ozlijeđen itd.... vl dno dna!

Avatar puky
puky
06:18 08.04.2019.

Čini mi se da je onoga na motoru upucao, motor je svakako ostao na tlu jer inače ne vidim smisao potezanja pištolja ako im je dozvolio da odu sa plijenom?!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije