Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE PUTA UDARALA

VIDEO Ljubavna svađa eskalirala: Probila glavom izlog trgovine, pogledajte njegovu reakciju

Youtube screenshot
07.05.2021.
u 18:16

Na snimci se vidi kako žena ljutito viče na muškarca, a u jednom trenutku je čak i krenula udarati glavom o izlog

Snimke nadzornih kamera zabilježile su žustru svađu mladog para. Djevojka je u jednom trenutku i razbila izlog trgovine, a muškarac je samo smireno otišao. 

Na snimci se vidi kako žena ljutito viče na muškarca, a u jednom trenutku je čak i krenula udarati glavom o izlog. Mislila je kako je staklo puno otpornije, no nakon nekoliko udaraca glavom, ono se razbilo, a djevojka je pala u trgovinu. 

Muškarac je samo hladnokrvo otišao kad je vidio što se dogodilo, a djevojka se brzo ustala i izašla kroz izlog trgovine. 

Ključne riječi

Komentara 5

JO
jorgen
18:28 07.05.2021.

Da nema snimke mogla ga je tužiti za prakticiranje muške toksičnosti, zlostavljanje, aktivnu&pasivnu agresiju, fizičko nasilje, pasivno silovanje i psihičke traume. Ovako će ostati kratkih rukava, ali neka se obrati feminističkim udrugama, one znaju i ovakvim lujkama pomagati u sukobu sa zakonom i zdravom logikom.

MK
mksdk
20:20 07.05.2021.

Ovome je kamera spasila život.

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
20:35 07.05.2021.

Pa si ti zamisli da ti je to žena 🙉...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije