Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poginula žena

VIDEO Veliki lančani sudar na ledu: 'Ne mogu vjerovati da se ovo događa'

Lančani sudar na ledu
Foto: screenshot
18.02.2019.
u 12:39

U samom sudaru sudjelovalo je najmanje 15 vozila, a ukupno 47 vozila sletjelo je s ceste ili je oštećeno

Jedna je žena poginula u velikom lančanom sudaru na zaleđenoj cesti u SAD-u, u kojem je sudjelovalo više od deset automobila.

Nesreća se dogodila u petak oko 11.30 sati blizu Oak Grovea, jugoistočno od Kansas Cityja u državi Missouri, piše Kansas City Star.

Na internetu je objavljen video koji prikazuje vozila kako nekontrolirano klize:

U samom sudaru sudjelovalo je najmanje 15 vozila, a ukupno 47 vozila sletjelo je s ceste ili je oštećeno. Linda Henderson proglašena je mrtvom na licu mjesta, a još troje ljudi ozlijeđeno je.

Sve je počelo kad je vozač kamiona izgubio nadzor na snijegom pokrivenoj cesti. Kamion se zaustavio tako da je djelomično blokirao cestu, a ubrzo se u prikolicu zabio James Henderson, suprug poginule, u Fordu. Uslijedili su i drugi sudari.

– Ne mogu vjerovati da se ovo događa. Osjećao sam se kao da sam u hororu Final Destination – rekao je Jamon Weaver, koji je kamionetom također sudjelovao u sudaru.

Ključne riječi

Komentara 5

AN
AnneBoleyn
13:02 18.02.2019.

Muškarac za tipkovnicom... Koliko bezobzirnih, teških nesreća je napravial žena, a koliko muškarac? Koliko mladih cura je uništilo živote u tatinim autima? Koliko je ženskih Čačića i Horvatinčića?

NB
neposlusni@bot
13:02 18.02.2019.

citaj malo tekst, nije to lose ponekad.

IL
ilijan1a
13:48 18.02.2019.

U videu se vidi najmanje 20 sudaranja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije