Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte reakciju

Davala intervju na TV-u, ali prije nego što je otvorila usta zbilo se nešto neočekivano

"Krzneni napadač"
Foto: Screenshot: Youtube
1/2
31.10.2018.
u 12:30

Channel 4 imao je "krznenog napadača" u utorak navečer kada je mačka intervjuirane Julisse Arce odlučila prekinuti intervju

Kada se radi televizijski prijenos uživo s djecom ili životinjama, neki od njih spontano mogu ispasti zaista smiješni.

Channel 4 imao je vlastitog "krznenog napadača" u utorak navečer kada je mačka intervjuirane Julisse Arce uskočila u kadar za vrijeme prijenosa njezina intervjua uživo, piše Mirror.

Pogledajte video prekida intervjua:

Odvjetnica za prava iseljenika bila je pozvana na News Channel 4 kako bi raspravljala o planovima Donalda Trumpa da ukine mogućnost stjecanja prava državljanstva rođenjem. 

Ali prije nego što je uspjela uopće otvoriti usta, njezina je znatiželjna mačka skočila na stol i sakrila je od kamere. 

Dosta je smiješna bila i Julissina reakcija koja je nestašnu mačku pomaknula "bez treptanja, poput pravog profesionalca" kako bi mogla početi odgovarati na pitanja u vijestima Cathyja Newmana.

Gledatelji su brzo uočili takozvani camiaow i pohvalili Julissu na Twitteru, a sama je napisala upute po kojima "prvo trebate ukloniti mačku iz kadra, a onda se boriti za prava imigranata".

Foto: Screenshot: Twitter

Ovo nije prvi put da je intervju za vijesti uživo prekinuo neočekivani gost.

Profesor Robert Kelly iz Odjela za političke znanosti na Nacionalnom sveučilištu u Pusanu postao je senzacija nakon što su njegovi mališani upali u ured tijekom intervjua za BBC.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
AnteKino
14:25 31.10.2018.

dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije