Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMATIČNA NESREĆA

VIDEO Kradljivac Range Rovera pokušao izbjeći vlasnike koji su ga naganjali pa im se popeo na krov auta

Tik Tok screenshot
10.04.2021.
u 09:34

Svjedoci govore kako je Range Rover bio ukraden u autopraonici, a kada su vlasnici shvatili da je ukraden, odlučili su se baciti u potjeru za njim

Na društvenim mrežama osvanula je snimka dramatične nesreće u Enfieldu u Ujedinjenom Kraljevstvu nakon što je kradljivac Range Rovera pokušao pobjeći vlasnicima koji su ga naganjali.

Snimke pokazuju kako je Range Rover 'skočio' na Volkswagen Golfa, a kako prenosi The Sun, čini se da su oba automobila u vlasništvu istog para.

Svjedoci govore kako je Range Rover bio ukraden u autopraonici, a kada se vlasnicima upalio sustav za praćenje, shvatili su da je auto ukraden te su s Golfom odlučili krenuti u potjeru za kradljivcem.

Kradljivac se uspaničio te je u rikverc pokušao pobjeći sa scene jer je s druge strane u međuvremenu došla i policija, no svojim dramatičnim bijegom samo je završio na krovu drugog automobila.

@classcarti

##cantparktheremate ##foryoupage ##AirPodsJUMP ##LiveForTheChallenge ##carcrash ##carwreck ##viral ##how

♬ original sound - Ihsan Khan

Svjedoci također govore kako je onda kradljivac izašao iz automobila te pokušao pobjeći pješice, no ubrzo ga je sustigla policija te je uhićen.

Korisnici Tik Toka na kojem je osvanuo video zabrinuti su ovim pokušajem krađe te govore kako je u Ujedinjenom Kraljevstvu u zadnje vrijeme zabilježen velik broj krađa automobila, posebice marke Range Rovera.

Komentara 9

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
12:16 10.04.2021.

Ljudi su sve gluplji i gluplji! VL?

TO
TORQUEMADA
10:09 10.04.2021.

Range Roven? Bravo!!!!!

LU
ludwig
10:20 10.04.2021.

Kad su pohvatali lopove , trebalo ih je sve potamaniti ko mrave , kad murja ne radi svoj posao narod treba preuzeti vlast u svoje ruke . Bravo i ja bi tak !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije