Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILJE U ŠKOLI
Povratak na članak

Video koji je užasnuo Italiju: Profesor udarao učenika zbog maske

- Ti griješiš pa i ja griješim - može se čuti kako nasilni učitelj govori na šokantnoj snimci

Komentari 4

ST
stefj
13:01 08.10.2020.

Ne vidim ništa čudno. Mediji i političari stvaraju famu oko toga svega, drže ljude u strahu, šire paniku, nije uopće čudno što netko pukne... Takvih slučajeva u normalnom životu ima koliko kod srce želi, a sve je dozvoljeno radi atmosfere linča koja se stvara. Danas se ljudi deru na one bez maske, zabranjuju im što god se sjete, a nema realne znanstvene podloge. Samo je pitanje vremena kada će nekoga iscipelariti na cesti... Podsjeća na progon vještica u srednjem vijeku, gdje su vještice često bile i iscjeliteljice. To je to, nedostatak znanstvene potvrde nadoknađuje se medijima i politikom. Jako opasno...

VL
EE
eem
13:38 08.10.2020.

Straaaašno. Pa nas je sam diša osnovnjaka 1970/80tih mlatio kao volove. Koljenom u prepone, šakom u glavu pod normalno.

VL
Avatar Gordon
Gordon
13:53 08.10.2020.

Nije to nista, nas su u skoli prije cesljali posteno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.