Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLNO za GLEDATI

VIDEO Suprug je uranio? Ljubavnik u donjem rublju visio s prozora

Foto: LiveLeak
31.01.2020.
u 14:38

Nesretnik je prilikom pada prvo nogom zapeo za prozor prvog kata, a s parkiranog vozila kliznuo je na tlo.

Internetom kruži zanimljiva snimka muškarca odjevenog samo u donje rublje i čarape koji visi s prozora. Dok se debeljko iz sve snage trudi održati na rubu, manjak vježbe i višak gravitacije učinili su svoje pa je nezgrapno pao na parkirani kombi. 

Međutim, da stvar bude još gora, nesretnik je prvo nogom zapeo za prozor prvog kata, a s parkiranog vozila kliznuo je na tlo.

Zašto je ovaj muškarac uopće visio s prozora možemo samo nagađati. Mnogi nagađaju kako je riječ o ljubavniku kojeg je iznenadio rani dolazak supruga njegove partnerice. 

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar Bud Humski
Bud Humski
16:43 31.01.2020.

Ama kakav ljubavnik?! To je najvjerojatnije slucaj obiteljskog nasilja! Kladim se da mu je zena dva puta veca od njega...

AI
airbender
15:36 31.01.2020.

ukoliko ima viška prangije, žene prihvaćaju i višak sala...

NJ
njofra51
16:34 31.01.2020.

Koja je pouka? Nemoj skidati čarape, za slučaj da te iznenadi rogonja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije