Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRZO PRONAĐENI

VIDEO Jeziva snimka: Dok je mama plaćala račun, otmičar je nagovarao curicu (4) da uđe u auto

Foto: Screenshot
1/5
02.09.2020.
u 10:26

Potraga je bila uspješna i otmičar je pronađen u roku od dva sata.

Ukrajinska policija brzom je reakcijom uspjela pronaći četverogodišnju djevojčicu koju je na benzinskoj postaji u gradu Borispilju oteo 29-godišnji muškarac. Prema ukrajinskom zakonu, njemu sada zbog otmice prijeti do pet godina zatvora, a nakon završetka istrage moguće su i dodatne optužbe.

Ukrajinska policija objavila je u subotu snimku s benzinske postaje gdje je otmičar snimljen kako nagovara djevojčicu da uđe u automobil. Njena majka u to je vrijeme plaćala gorivo. Automobil je ubrzo otišao, a kada su shvatili što se dogodilo, roditelji su odmah alarmirali policiju.

Ubrzo su obaviještene sve jedinice u gradu, ali i na lokalnim područjima. Potraga je bila uspješna i otmičar je pronađen u roku od dva sata. Djevojčica je bila neozlijeđena te je vraćena roditeljima. Ukrajinska policija objavila je snimku na kojoj se vidi otmica djevojčice te ponovni susret s roditeljima. Objavljena je i snimka privođenja otmičara.

Ključne riječi

Komentara 2

AN
antiekstremist
10:57 02.09.2020.

Poslati ga Čečenima na ispitivanje !

MK
mksdk
11:23 02.09.2020.

Kazna za otmicu djeteta ne treba biti 5 godina zatvora, nego smrtna kazna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije