Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva debata

VIDEO Što se Trumpu dogodilo s rukom? Jedan detalj svima je zapeo za oko nakon političke debate

Melania Trump i Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
30.09.2020.
u 09:00

Ova debata bit će zapamćena po neprekidnim upadicama, međusobnom prekidanju kandidata, u čemu je prednjačio Trump, ali i po teškim riječima

Republikanski predsjednik Donald Trump i demokratski protukandidat Joe Biden žestoko su se sukobili oko Trumpova upravljanja koronakrizom te oko ekonomije i poreza u prvoj predsjedničkoj debati. Ova debata bit će zapamćena po neprekidnim upadicama, međusobnom prekidanju kandidata, u čemu je prednjačio Trump, ali i po teškim riječima.

Na kraju debate Trumpu i Bidenu pridružile su se supruge. Jedan detalj svima je zapeo za oko, a riječ je o trenutku kada je Trump Melaniju primio za ruku. Dok su bili na pozornici, može se vidjeti kao da Trumpova ruka  podrhtava. Izgledalo je to poput naglih trzaja.

 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Vakserčina
Vakserčina
09:11 30.09.2020.

Melanija će biti prva dama još 4 godine a Šjor, Bidni Joe nema šanse...

SJ
Sve je uzalud
09:17 30.09.2020.

.....globalizacija je zauzela svoje mjesto..........djeluje iz "podruma"...nema potreba da inaugurira premjere predsjednike i slično................što više klauna .....marioneta........luđaka na pozicijama to je kaos veći.............za nekoliko godina će se za čelna mjesta birati ...........jazavci...........gušteri koale orangutani........jer ovo je sada prelazni period...............

MA
Marsijanac
16:27 30.09.2020.

Trump je pregazio onog kretena Bidena, koji nije dao odgovor iz kojeg je to razloga supruga moskovskog gradonacelnika dala njegovom sinu $ 3.5 milijuna, iz kojeg razloga mu je komunisticka Kina dala $ 1.5 milijardi na menadjment i na cijeli niz pitanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije