Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duhovno biće ili NLO

VIDEO Je li NASA snimila anđela koji kruži oko Sunca?

Anđeo NASA UFO
YouTube / NASA
18.11.2012.
u 17:47

Promatrači koji detaljno pregledavaju fotografije američke svemirske agencija NASA na jednoj od njih su zamijetili "anđela" kako kruži oko Sunca.

Promatrači koji detaljno pregledavaju fotografije američke svemirske agencija NASA na jednoj od njih su zamijetili "anđela" kako kruži oko Sunca.

Vlasnik i urednik stranice koja se bavi "izvanzemaljcima" UFO Sightings Daily, Scott C. Waring kaže da postoje dva moguća objašnjenja fotografije "anđela".

- Prvo objašnjenje je da bi to mogao biti NLO u obliku anđela koji se kreće direktno prema suncu, a vjerojatno skuplja energiju. Drugo objašnjenje je da je to zaista anđeo dva puta veći od Zemlje - kazao je Waring.

Ovo drugo objašnjenje bi moglo biti vjerojatno za većinu Amerikanaca kojih je čak 80 posto, u posljednjoj anketi CBS-a, kazalo da vjeruje u anđele. Smatraju da su to duhovna bića koja je stvorio Bog da bi mu služili te su od Boga poslani kako bi pazili na ljude.

>>FOTO Znanstvenici izabrali najbolje fotografije svemira

Ključne riječi

Komentara 44

KV
kviki111
16:17 19.11.2012.

Najveći paradoks je da se razni proroci, spasitelji, bogovi javljaju u tropskim dijelovima svijeta, dakle gdje su temperature okoline i do 50 °C i gdje se umjesto vode pije "arak"(piće sa oko 80% alkohola koje se dobija fermentacijom datulji)

MM
marija malika
15:25 19.11.2012.

To je DUH SVETI koji će u 12. mjesecu sići na čovječanstvo!

NO
NoseyCat
15:22 19.11.2012.

@Erhard: bojim se da ni 5 generacija neće biti dovoljno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije