Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMOTAN I GLUP

VIDEO Izblamirao se: Je li ovo najnesposobniji pljačkaš na svijetu?

Smotani pljačkaš u Tampi
Foto: Tampa Police Department
19.12.2018.
u 11:16

Za početak, toliko je nesposoban da masku nije stavio sve dok nije ušao u lokal

Neki kriminalci toliko su smotani i nesposobni da vam gotovo dođe da ih sažalijevate.

U tu skupinu svakako spada čovjek koji je 14. prosinca opljačkao - ili pokušao opljačkati - poslovnicu lanca restorana Subway u Tampi, u američkoj saveznoj državi Florida.

Pogledajte video pljačke:

Za početak, toliko je nesposoban da masku nije stavio sve dok nije ušao u lokal, što znači da su mu čak dvije nadzorne kamere dosta fino snimile lice. O tome svjedoči i video koji je objavila policija, a koji će svakako pomoći u hvatanju ovog smotanca.

Pljačkaš osim toga nije ponio nikakvo oružje, što je vjerojatno jedan od razloga što ga zaposlenici Subwaya nisu baš shvatili ozbiljno pa su se bez straha natezali s njim, kao da se radi o nekom ne pretjerano bistrom frendu iz srednje škole. 

U svakom slučaju, lopov je preskočio pult i otkinuo blagajnu, ali se, da cijela pljačka bude još lošija, na izlasku spotaknuo i pao te se čini da je na kraju iz avanture izašao praznih ruku. Policija ipak navodi da se pljačka dogodila te traže čovjeka sa snimke.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
12:24 19.12.2018.

imigrant..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije