Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVIO S IGROM

VIDEO: Ludost ili najpribraniji čovjek ikad: Nije ga omela ni opasna zvijer

Foto: Getty Images
25.08.2019.
u 17:52

Steel priznaje i da je želio dovršiti potez jer je u tijeku bila oklada s prijateljem, a loptica se nalazila na dobroj poziciji.

Zamislite da mirno i koncentrirano igrate golf, a odjednom se pored rupe pojavi krokodil. Taj se nevjerojatni scenarij dogodilo wakeboarderu Steelu Laffertyu u Orlandu. Da situacija bude još bizarnija, Steel se uopće nije uznemirio pojavom opasne životinje.

- Profesionalno se bavim wakeboardom što znači da mnogo vremena provodim u vodi okružen raznim životinjama pa i krokodilima. Možda sam se malo uplašio, ali izgledalo mi je kao da krokodil samo želi proći pa sam nastavio s igrom - kazao je sportaš za CNN.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Golfing in Florida is just different... 🐊

Objavu dijeli Steel Lafferty (@steellafferty)

Steel priznaje i da je želio dovršiti potez jer je u tijeku bila oklada s prijateljem, a loptica se nalazila na dobroj poziciji. Sve u svemu, wakeboarderu je ovo bilo zanimljivo iskustvo.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar patkovic
patkovic
18:31 25.08.2019.

jedno je bit goloruk a drugo sa tim žilavim štapom s teškim krajem kao buzdovan

KE
kelab
02:06 26.08.2019.

Iz prilozengo videa se vidi da krokoldil ide svojim putem i da ga nista drugo ne zanima. Bravo za igraca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije