Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANILA JE PRAŠČIĆE

VIDEO Htjela je snimiti simpatični video za prijatelje pa vrišteći bježala po farmi

Foto: Screenshot
1/4
19.06.2019.
u 21:49

Tata me upozorio da je krmača malo luda. Mislim da je time htio reći da nije baš bila raspoložena. Uvijek je bila pomalo takva, rekla je djevojka.

Phillipa Hendy (16) osobno je iskusila zašto nije dobro dirati životinje kraj kojih se nalaze njihovi mladunci. Phillipa iz britanskog Glastonburyja približila se krmači kraj koji se nalazilo puno malih praščića s ciljem da je pogladi po njušci.

Ono što djevojka zasigurno nije znala je da životinje rijetko koga puštaju u blizini svojih potomaka pa je krmača pokušala ugristi Phillipu kako bi je otjerala od praščića. Na snimci se može vidjeti kako djevojka počinje vrištati i trčati dok je u stopu prati krmača. Djevojka je ovog puta dobro prošla i ima sreće što je krmača nije sustigla i ugrizla.

- Nikad u životu nisam bila toliko uplašena. Nisam očekivala da ću tako cviljeti - rekla je školarka i dodala da je pokušala snimiti video za svoje prijatelje.

- Tata me upozorio da je krmača malo luda. Mislim da je time htio reći da nije baš bila raspoložena. Uvijek je bila pomalo takva. U svakom slučaju, htjela sam joj pogladiti njušku a ona me skoro ugrizla - rekla je.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
22:14 19.06.2019.

Tko god proba stati između majke i mladunčadi nastradao je!

Avatar Dr Evil
Dr Evil
22:50 19.06.2019.

Koja krmača

DU
Deleted user
09:13 20.06.2019.

Presretbi smo što priča iz Glastonburyija ima sretan završetak. Nadobudna klinka ostala neozlijeđena, a svi praščići na broju. Mašala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije