Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUDI PETAK

VIDEO HNK zatrpan: Pogledajte rekordne količine smeća kojeg su mladi ostavili

Foto: Kolaž/ Privatna arhiva
1/7
27.02.2021.
u 17:30

Stotine i stotine vrećica, praznih boca i plastičnih čaša ostavljeno je ispred jednog od najvažnijih zagrebačkih spomenika

Lijepo vrijeme poslužilo je i ovaj petak stotinama mladih koji su se okupili ispred zagrebačkog HNK-a, ali djelatnici gradske Čistoće i dalje su u mukama nakon svakog takvog 'tuluma', a količina smeća kojeg su ostavili za sobom ovoga puta možda je dosegla i svoj rekord.

Stotine i stotine vrećica, praznih boca i plastičnih čaša ostavljeno je ispred jednog od najvažnijih zagrebačkih spomenika, a gradska Čistoća imala je pune ruke posla. Prazne boce zveckale su cijelog jutra ispred kazališta, dok su ih djelatnici iscrpno čistili kako bi do izlaska sunca centar grada izgledao 'uredno'.

Mladi i dalje nastavljaju 'obavljati nuždu' iza zgrade, ostavljajući iza sebe lokve urina, no problem bi potencijalno mogao ležati i u činjenici što se najbliži javni WC nalazi tek na Europskom trgu, koji je čak kilometar udaljen od HNK-a. Javni WC koji se nalazi ispred Pravnog fakulteta, koji je nasuprot kazalištu, iz nepoznatih je razloga noću zatvoren.

No, ovoga vikenda bilo je posebno razuzdano - oko 1 ujutro izbila je i masovna tučnjava sa 20-ak mladih, a policija je i morala izaći na teren.

 
Ključne riječi

Komentara 33

AN
And
17:44 27.02.2021.

Izgleda kao smece koje izlazi iz Vecernjakove redakcije

MM
mmaraci4
19:51 27.02.2021.

S obzirom kakvo je ime taj trg prije nosio trebali su se i pos.ati po njemu

XA
xaron
20:11 27.02.2021.

...mladi su ostavili nered iza sebe...Koji su nered iza sebe ostavili političari, to VL nikada neče napisati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije