Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIV POTEZ

VIDEO Hercegovac zaprepastio cijelu regiju: Ulovio poskoka i odnio kući kao kućnog ljubimca

Muškarac ulovio poskoka i odnio ga doma
Foto: Screenshot/YouTube
1/4
17.09.2019.
u 13:14

Zmija je spavala u trenutku kada je na nju naletio Mladen Iličić iz Gruda

Mladen Iličić iz Gruda naišao je na poskoka tijekom šetnje kojeg je strpao u "bidon" i odnio kući, piše Dnevni Avaz. Po svemu sudeći, zmija je spavala u trenutku kada je na nju naletio Iličić. On je pozvao susjedu u pomoć pri hvatanju zmije. 

– Slučajno sam našao ovaj bidon od pet litara jer nesavjesni građani smeće bacaju gdje stignu, i tako sam je strpao i zatvorio, ispričao je Iličić otkrivši kako je uhvaćeni poskok postao novi kućni ljubimac Gruđanina. 

– Zmija je kod mene, čuvam je u plastičnoj bačvi i hranim je skakavcima – kazao je on.

 Pogledajte video

 


 

Komentara 28

Avatar pendreck
pendreck
13:25 17.09.2019.

Kakvu regiju?hahahah??

Avatar toxic alien
toxic alien
14:34 17.09.2019.

"Po svemu sudeći, zmija je spavala u trenutku kada je na nju naletio Iličić." Ja bih prije prihvatio tezu da je Zemlja ravna ploca nego da zmija spava... Ne zato sto ne vjerujem da i zmije ponekad spavaju, nego mi se nesto ne bi dalo provjeravati...

IZ
IzKamena
15:47 17.09.2019.

Što je to regija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije