Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASOVNO CIJEPLJENJE

VIDEO Dio građana i dalje nezadovoljan gužvom na Velesajmu, ali više se pazi na razmak

Zagreb: I dalje su velike gužve na Velesajmu zbog masovnog cijepljenja protiv COVID-a
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
21.04.2021.
u 11:41

Ipak, svi građani koji su se odazvali nose obavezne zaštitne maske

Građani su se i danas odazvali na pozive na cijepljenje na Zagrebačkom velesajmu, gdje se cijepljenje Pfizerom provodi od 8 do 19 sati. Nervoza vlada među građanima, nisu zadovoljni organizacijom. 

Gužva je i nakon apela ravnatelja Nastavnog zavoda za javno zdravstvo ''Dr. Andrija Štampar'' Zvonimira Šostara i dalje velika, a red se proteže duž Velesajma pa do tramvajske stanice. 

Svi građani s kojima smo razgovarali čekaju oko pola sata na cijepljenje. 

"Naručena sam u 11.15 sati. Sinoć sam dobila od svog liječnika uputnicu da dođem danas. Imam zdravstvenih problema, a ja tu moram na suncu čekati, mislim organizacija je nula bodova. Doktorica mi je rekla da se ne smijem cijepiti AstraZenecom jer već pijem tablete protiv zgrušavanja krvi", kazala je za Večernji list Ružica Kivin (71). 

"Nije mi svejedno, najradije bih se cijepio Pfizerom, ali se ne bojim nuspojava", kazao je Damir Lacković, a s njim se složio i Milan Cvijetičan. 

"Ne bojim se ni ja, ali bih se najradije cijepio Pfizerom", dodaje Cvijetičan.

Nekima je pak svejedno, govore da gledaju ljude dok čekaju na cijepljenje. 

"Ničega se ja ne bojim, svejedno mi je kojim cjepivom se cijepim. Ja sam star čovjek, ako me bude sreća pratila, sve u redu, ako ne, bože moj!" kaže 83-godišnji Mijo Dumančić.

"Pola ure čekam, što je to! Svejedno mi je kojim cjepivom se cijepim. Prošla sam svašta, ovo je bezazleno", kazala je Mara Bešlić.

Svi građani koji su se odazvali nose obavezne zaštitne maske s obzirom na to da se na jednom mjestu okuplja veći broj ljudi, a također se relativno se održava i mjera fizičkog razmaka. 

 

Komentara 5

Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
11:32 21.04.2021.

Jesu se ovčice izdresirale, mirne i krotke, čak ni ne bleje.

BA
balance
12:25 21.04.2021.

Vl u službi Porfirija i novog srpskog sveta.

DB
db123
11:51 21.04.2021.

Sta se izlaze na sajmu tako interesantno da se pravi guzva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije