Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alan Ford

VIDEO Grunf posjetio Večernji list i otkrio zašto je poslan u Hrvatsku

Zagreb: Grunf iz Alan Forda posjetio Večernji list
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/11
24.04.2019.
u 16:08

- Poslani smo na Balkan, radi se o vrlo važnom, tajnom zadatku. U skoro vrijeme promijenit će se čitava politička situacija ovdje. To sam doznao iz tajnih izvora. Hrvatska će uskoro postati lider regije - rekao je Grunf.

Večernji list u suradnji s izdavačkom kućom Sandorf sutra, 25. travnja, izdaje knjigu Halo Bing. Radi se o intervjuu s Maxom Bunkerom, autorom kultnog stripa Alan Ford.

Tim povodom u studiju Večernjeg lista ugostili smo Otta von Grunta, poznatijeg kao Grunf, koji je za ovu prigodu stigao iz New Yorka.

Grunf nam je između ostalog rekao kako je do Zagreba došao tako da se katapultirao iz New Yorka, a otkrio nam je i koji mu je najdraži izum, kakva je atmosfera u Grupi TNT, pa i sljedeći zadatak koji planiraju.

- Poslani smo na Balkan, radi se o vrlo važnom, tajnom zadatku. U skoro vrijeme promijenit će se čitava politička situacija ovdje. To sam doznao iz tajnih izvora. Hrvatska će uskoro postati lider regije - rekao je Grunf.

Što nam je još rekao legendarni Grunf pogledajte u videu:

 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
17:43 24.04.2019.

Grunfe opet si krivo doskočio, balkan je malo više na Istok...

DU
Deleted user
18:42 24.04.2019.

Pozicija nam je srednja Europa, ali slušamo balkanske cajke 😁

KB
kamilo.bozic
17:01 24.04.2019.

Poslije radosti za uskrs naj tuznija je stvar stoje izrekao Grunf dace hrvacka postati lider regije zaista zalost daje budice generacije nikada nece nam oprostiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije