Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMITE MARAMICE!

VIDEO Zapjevali ispred KB Dubrave: 'Rasplakala sam se'

Foto: Screenshot
1/2
25.12.2020.
u 17:42

Objavljena snimka oduševila je brojne građane.

Ove godine Božić je posebno težak za zdravstvene djelatnike i pacijente KB Dubrave. Neumorno se bore protiv opake pandemije i na dan kad većina nas provodi s nama najbližima oni spašavaju živote. Skupina građana, međutim, odlučila je, kako se čini, pokazati da i na današnji dan misle na njih pa su se okupili ispred bolnice u Dubravi i zapjevali.

U grupi 'Zakaj volim Zagreb' objavljena je snimka koja je izazvala brojne pozitivne reakcije. 


 

'Rasplakala sam se. Svaka čast'; 'Predivno' , 'Bravo moji pjevači za sve ljude dobre volje i želje za brzo ozdravljenje', neke su od reakcija. 

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
17:38 26.12.2020.

Agitprop

Avatar odvratni_ZG_kurir
odvratni_ZG_kurir
18:17 25.12.2020.

Odvratna samopromocija. Ne vidim nikakvu plemenitu namjeru u ovom zavijanju .

DR
Drx
19:39 25.12.2020.

Kaj promovirate? Prošlih godina niko nije išo pred bolnicu a kad se molilo pred bolnicama onda ste se ismijavali. U svakom slučaju nema nikakve lijepe namjere nego obmanjivanje ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije