Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGROMNE GUŽVE

VIDEO Francuske bolnice sve se više pune, a pogledajte kako izgleda javni prijevoz

Screenshot
09.10.2020.
u 14:03

Već sada u pariškoj regiji popunjeno je više od 40 posto kreveta na intenzivnoj jedinici

Nakon što je Francuska dva dana zaredom zabilježila više od 18.000 novozaraženih koronavirusom, tamošnji zdravstveni dužnosnici upozorili su da se bolnice i klinike pariške regije moraju pripremiti za "jaku plimu" novih slučajeva Covida-19. Već sada u pariškoj regiji popunjeno je više od 40 posto kreveta na intenzivnoj jedinici, ali unatoč ozbiljnoj epidemiološkoj situaciji, javni prijevoz je i dalje opasno pretrpan.

Dok zdravstveni dužnosnici apeliraju na održavanje fizičke distance čak i kod kuće, na društvenim mrežama pojavile su se snimke zabrinutih građana koje svjedoče o ogromnim gužvama u javnom gradskom prijevozu.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Vakserčina
Vakserčina
07:28 10.10.2020.

U splitskim busevima ljudima noge i ruke vire kroz vrata al svi isto nose maske tako da korona nema šanse..

MA
Matrix5
22:40 09.10.2020.

Isto unas

XA
xaron
20:16 09.10.2020.

Zanimljiv video. Pogledaj lokove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije