Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rekla je "da"

VIDEO: Flashmobom usred Venecije zaprosio djevojku

prosidba u veneciji
Screenshot (YouTube)
05.10.2012.
u 08:15

Veliki problem u pripremi iznenađenja bilo mu je skrivanje organiziranja prosidbe pred djevojkom jer žive zajedno u malenoj brodskoj kabini i redovito joj je govorio da odlazi u teretanu dok je zapravo uvježbavao plesnu točku

Prosidbe su uvijek bile poseban događaj u životu zaljubljenih, a sve češće o njihovoj posebnosti javnost može doznati iz brojnih videa objavljenih na YouTubeu. Na vrlo poseban način svoju je odabranicu tako zaprosio i zaljubljeni Danny Burns (36), zabavljač na jednom od brojnih kruzera koji dovode rijeke turista u grad zaljubljenih, u Veneciju.

Nasred Trga svetog Marka prije točno mjesec dana Danny je predvodeći plesnu skupinu Cunard Queen Victoria zaprosio svoju djevojku Shonagh Daly (31).

Flashmob, koji je organizirao kako bi prosidbu učinio što posebnijom, plesao je na pjesmu "You Make My Dreams Come True" dvojca Hall and Oates. Stotine turista promatrale su njegovu izvedbu i trenutak kada je kleknuo. Više od njezina odgovora, čini se, zabrinjavala ga je činjenica da su nenajavljeni javni nastupi na glavnom venecijanskom trgu zakonom zabranjeni pa se pribojavao da će vezan lisičinama završiti u policijskoj postaji prije nego što uspije zaprositi Shonagh.

Veliki problem u pripremi iznenađenja bilo mu je skrivanje organiziranja prosidbe pred djevojkom jer žive zajedno u malenoj brodskoj kabini i redovito joj je govorio da odlazi u teretanu dok je zapravo uvježbavao plesnu točku. Na sreću, uspio je u svom naumu, Shonagh nije ni slutila kakvo je iznenađenje očekuje u Veneciji.

Nakon što je Shonagh pristala udati se za Dannyja, odlučili su da će se vjenčati na palubi kruzera na kojem oboje rade kao zabavljači.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije