Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO

VIDEO Fizički napala muškarca i bacila štene na njega: 'Nema duše u tim očima'

Foto: Screenshot
1/3
14.10.2020.
u 08:07

Usprkos tome što je na kraju sve prošlo dobro i za repera i za psa, ljude je šokirala snimka i nisu izostale reakcije.

Nesvakidašnji događaj dogodio se američkom reperu Glo Muli usred bijelog dana na ulici usred L.A. Naime, nepoznata bjelkinja nakon što ga je krenula vrijeđati po rasnoj osnovi i nije mu dopustila da pristupi svojem automobilu bacila je na njega štene. 

Objavljena snimka incidenta dobila je više od 23 milijuna pregleda, a reper je posvojio štene davši mu ime 'Movie' (film). 

- Ne znam što se događa, ali imam novog psa - kazao je nakon incidenta na društvenim mrežama. 

 

Spomenuti incident se dogodio prije nekoliko dana u Los Angelesu.  Na snimci se vidi mlada žena koja pod rukom drži psa i hoda lijevo-desno i nerazgovijetno govori, zbog čega ju je pitao o čemu govori i zamolio da ga pusti da uđe svoj auto. 

- Mafija, tako se zove američka vojska. Ti si crnac - konstatirala je. 

Na snimci se čuje da je moli da ponovi što je rekla, na što je ponovila svoje riječi: - Ti si crnac. 

Glo Mula ju je pitao 'i što sad', na što mu je ona odgovorila 'upravo to'. 

Nakon kratkog sukoba u kojem je ona pljunula na pod i pokušala udariti repera, bacila je na njega štene. Štene je udarilo repera u tijelo, te palo na pod. Nakon što stalo na noge, štene je stalo iza njega.  Reper je poručio nakon toga ženi da ode odande, što je ona i nakratko učinila. No, vrlo brzo se vratila i rekla da ima psihičkih problema te ga optužila da je ukrao njezinog psa. 

Usprkos tome što je na kraju sve prošlo dobro i za repera i za psa, ljude je šokirala snimka i nisu izostale reakcije, piše Bored Panda. 

- Ona treba profesionalnu pomoć i vjerojatno institucionalizaciju. Nadam se kako će biti prijavljena za ugrožavanje psića. Hvala ti što si mu spasio život - istaknuo je jedan tviteraš.

- Ne, ona nije ljudsko biće. Nema duše u tim očima - istaknuo je drugi. 

Ključne riječi

Komentara 16

GE
george34
08:18 14.10.2020.

Namješteno. Igrokaz.

Avatar Forte
Forte
08:34 14.10.2020.

Nadrogirana

Avatar Nilski konj
Nilski konj
10:12 14.10.2020.

Ovdje ima posla za Jelenu Posvuduša Veljaču i Radodajku Borić, uskoro očekujemo njihovo priopćenje, žene ne mogu biti nasilne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije