Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE SU SNIMILI

VIDEO Dvojica Splićana otišli u ribolov pa zatekli kitove: 'Izgledaju kao šleperi'

Foto: Pixabay/Ilustracija
17.04.2020.
u 16:54

Koliko su bili iznenađeni prizorom kitovima koji su se ukazali pred njima, jasno se i iz njihovih komentara u trenucima susreta, a koji se mogu čuti na snimci.

Tijekom ribolova u blizini šibenske Rogoznice, Splićani Tomislav Copić i Marin Nožina doživjeli su danas spektakularne prizore. Pred sobom su ugledali kitove, a sve su, na našu radost, uspjeli snimiti mobitelom.

- Oko 11 sati za vrijeme ribolova vidio sam kitove. Negdje oko tri nautičke milje od šibenske Rogoznice smo tada bili. Reakcija je bila senzacionalna jer nikada nisam vidio kitove uživo, a kamoli na maloj udaljenosti kao što je to danas bilo. Zaista predivan osjećaj koji je u meni izazvao divljenje - ispričao je za Dalmatinski portal mladi Splićanin Tomislav Copić.

Pod dojmom rijetkih prizora još je i njegov prijatelj Marin Nožina.

- Kada kit izađe iz mora nalikuje šleperu. Tek sada sam shvatio koliko smo mi ljudi maleni. Po prvi put sam vidio kita i shvatio koliko je moćan sisavac - kazao je Nožina.

Koliko su bili iznenađeni prizorom kitovima koji su se ukazali pred njima, jasno se i iz njihovih komentara u trenucima susreta, a koji se mogu čuti na snimci.

Ključne riječi

Komentara 6

5S
505.scrtom
18:48 17.04.2020.

ogromne kite

US
usredini
21:11 17.04.2020.

Uvih ih je lijepo viditi

SO
sohnahoakasaa
15:58 10.07.2020.

Naježila sam se od uzbuđenja samo gledajući videaa. Drago mi je za svakog ribara i onog koji ih je vidio prostim okom iz bliza. Baš doživljaj za pamtit celi žvot. Predivni su....Wilia sam gledala 100x.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije