Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKUPLJANJA MLADIH

VIDEO Druženja na Jarunu ne prestaju: Policije nema, a Čistoća hrpe smeća riješava cijeli dan

Screenshot Facebook
27.03.2021.
u 13:46

Zagrepčani su i dalje ogorčeni i zapitkuju gdje su tijela koja bi se trebala pobrinuti za ovaj problem

Iako javnost zna za to već mjesecima, okupljanja na mjestima poput Jaruna, što rezultira gomilama smeća razbacanog po cesti idućeg jutra, i dalje ne prestaju, a isto je bilo i nakon sinoćnjeg tuluma.

Jutros je građane koji su se htjeli prošetati ponovno zatekla hrpetina smeća koje leži na ulici i travi. Zagrepčani su i dalje ogorčeni i zapitkuju gdje su tijela koja bi se trebala pobrinuti za ovaj problem, no niti se ovakva okupljanja ograničavaju, niti se smeće od jutra ne otkloni.

- Ak možeš dofurati pune boce, možeš ih i odnijeti. Da se razumijemo, i meni dosta ove korone i Stožera, i podržavam ovakva druženja, al stari moj, nemojte bit divljaci. Vjerujem da ima kanti dovoljno za potrebe šetnice, ali nije predvideno za ovolike mase. Bar zatrpajte okolo kanti da je sve na hrpi, ali ovdje većina nije ni imala namjeru odnijeti svoje stvari ni do prve kante, stoji u komentarima.

Osim što je zagrebački Jarun vikendom dupkom pun, druženja su, iako u nešto manjoj mjeri, popularna i preko tjedna, no bez većih intervencija policije.

Ključne riječi

Komentara 20

DU
Deleted user
14:03 27.03.2021.

Otvorite kafiće, restorane i klubove pa se mladi više neće okupljati po livadama.

TI
Tide
15:21 27.03.2021.

Večernjakovci opet huškaju na mlade..

LA
lajh1985
14:55 27.03.2021.

konacno i da cistaci nesto rade ,a ne da samo piju pivcuge ispod mog ducana na klupici pokraj svog vozila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije