Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJENA ENERGETIKA

VIDEO Dodik postao hit na Internetu: Pričao je o kriptovalutama i nasmijao mnoge

Istočno Sarajevo: Dodik održao konferenciju za medije nakon sastanka s Gabrielom Escobarom
Armin Durgut/PIXSELL
12.11.2021.
u 11:12

Mnoge na društvenim mrežama je pogreška itekako nasmijala, a brzo se proširila po društvenim mrežama.

Srpski član predsjedništva BiH Milorad Dodik nedavno je gostovao na RTRS-u gdje je jedna od tema bila i cijena energetika. Dodik je zbog pogrešnog izgovora najpoznatije svjetske kriptovalute bitcoin postao pravi hit na internetu. 

Kako je tema bila cijena energetika, ustvrdio je kako ne može utjecati na cijenu nafte i naftnih derivata, ali može utjecati na cijenu struje. 

- Oni koji rudare alternativnim vrijednostima, ostaju dužni Elektroprivredi značajan novac jer se priključuju na redovnu mrežu i u kućama to rade. Oni koji rudare i ostalo, bigtoin i ostale valute, morat će to platiti - rekao je Dodik, prenosi Avaz.ba. 

Mnoge na društvenim mrežama je pogreška itekako nasmijala, a brzo se proširila po društvenim mrežama. 

 

Pogledajte video: Eksplozivom raznesen bankomat u Ladimirevcima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije