Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zašto je to učinila?

VIDEO Dječak upitao ženu je li muškarac, njezina reakcija zgrozila je sve

dječak
Foto: Screenshot
1/2
15.05.2019.
u 10:21

Nevjerojatna scena snimljena je u jednoj trgovini u turskom gradu Elazigu, gdje je jedna žena napala dječaka upravo zbog "pogrešnog" pitanja

Ako ste roditelj, onda ste se sigurno našli u situaciji kada je vaše dijete izgovorilo nešto što nije trebalo. Većina ljudi na takvu se dječju iskrenost samo nasmije ili se uopće ne obazire, no takvu reakciju nije dobio jedan mali Turčin.

Nevjerojatna scena snimljena je u jednoj trgovini u turskom gradu Elazigu, gdje je žena napala dječaka upravo zbog "pogrešnog" pitanja.

Znatiželjni dječak star oko šest godina upitao je osobu ispred blagajne u trgovini je li ona muškarac ili žena.

Žena je čekala red na blagajni kada joj je dječak prišao i postavio joj očito neugodno pitanje.

Ona je poludjela i uhvatila dječaka za jaknu te ga "pribila" na blagajnu. U tom trenutku do njih dolazi druga žena, pretpostavlja se dječakova majka, a ova ga potom pušta i dovršava svoju kupnju.

Svojom reakcijom dokazala je da dama sigurno nije...

Ključne riječi

Komentara 17

DU
Deleted user
10:33 15.05.2019.

Kako autorica ovog teksta zna što je dječak pitao i kako zna da je pitao ženu? Što god da je dječak pitao ili izjavio čini mi se da se obratio muškarcu jer pored njega stoji žena obučena tradicionalno.

CV
cvikcange
13:35 15.05.2019.

@MK, dijete vjerojatno živi na području gdje su škole "kakti" liberalnog smjera i gdje je naučio kako žena može biti muškarac, a muškarac žena, sve druge kombinacije su vama na volju.

Avatar jumanji
jumanji
12:04 15.05.2019.

to je bio muškarac koji je napao dijete ,nije djelatnica .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije