Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bitka je gotova

VIDEO Dječak u suzama uzima posljednju kemoterapiju: Mama, konačno sam pobijedio!

Foto: Youtube screenshot
1/3
20.12.2019.
u 17:06

Ashley je rekla za Fox35 da je Steven oduševljen što sada može sanjati o svojoj budućnosti, kao i svako drugo dijete njegovih godina

Devetogodišnji borac protiv raka zaplakao je kada mu je majka Ashley Cotter dala posljednju dozu terapije. Malenom Stevenu obitelj je poslagala na stol sve prazne kutije i toga dana nije mogao suspregnuti suze radosnice nakon što je shvatio da je sada doista gotovo.

Dok je uzimao posljednju tabletu, obitelj mu je pljeskala i bodrila ga. To je bio kraj trogodišnje bitke protiv raka za Stevena iz Oklahome, kojem je tumor dijagnosticiran u dobi od samo šest godina.

Ashley je rekla za Fox35 da je Steven oduševljen što sada može sanjati o svojoj budućnosti, kao i svako drugo dijete njegovih godina, piše Metro.

- Uvijek je pričao da će raditi na tome da postane košarkaš. Vrlo je strastven u košarci. Tijekom njegovog liječenja, to je jedna stvar zbog koje nikada nije dopustio raku da ga pobijedi. Dobro je igrao i pobijedio! - kazala je ponosna majka.

1/37

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije