Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Put ljubavi

VIDEO Dirljiva priča: Upoznali se kao djeca u bolnici, vjenčali se 20 godina poslije

Upoznali se kao djeca u bolnici, vjenčali se 20 godina poslije
Foto: Wochit
1/4
11.05.2019.
u 08:24

Emily i Cameron zbližili su se i ostali u kontaktu. Emily se devet godina poslije javila dječaku kojeg je upoznala u bolnici i ubrzo su se zaljubili.

Djevojka i mladić koji su se upoznali kao djeca u bolnici jer su oboje imali rijetku prirođenu anomaliju vjenčali su se 20 godina poslije.

Emily i Cameron Kohlman (danas stari 28, odnosno 27 godina) iz SAD-a imali su ekstrofiju mjehura, zbog koje se mjehur bebe razvija izvan tijela u maternici. Išli su na operacije u razmaku od samo nekoliko dana u bolnici u Baltimoreu.

Tadašnji četverogodišnjaci brzo su se zbližili, čak su se i poljubili u igraonici.

Pogledajte video:

 

Srećom, ostali su u kontaktu, što je rezultiralo dirljivom ljubavnom pričom. Emily se devet godina poslije javila dječaku kojeg je upoznala u bolnici i ubrzo su se zaljubili.

Cameron ju je 2012. godine zaprosio, a danas su ponosni roditelji dvogodišnje Everleigh Grace, koja nije rođena s istom anomalijom.

- Možemo biti zahvalni ekstrofiji mjehura na svemu u našem životu. Bez ove anomalije ne bih upoznala muškarca za kojeg sam se udala, oca moje kćeri - rekla je Emily iz Cantona u Ohiju.

Par danas pruža podršku drugima koji su rođeni s istom i sličnim anomalijama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije