Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA PROTIV KORONAVIRUS

VIDEO Crnogorci napravili najluđi promotivni spot za držanje mjera: 'Najbolja reklama ikada'

Foto: YouTube
19.08.2020.
u 15:50

Nakon što kćer pokaže ocu sliku svojeg novog dečka na kojoj mladić pravilno nosi masku, otac joj komentira kako je zgodan.

Crnogorski promotivni video o preventivnim mjerama u borbi protiv koronavirus oduševio je i nasmijao regiju. U kreativnom videu koji promovira držanje svih epidemioloških mjera vidi se trenutak u životu jedne crnogorske obitelji. 

Dok baka hekla, majka objašnjava ocu obitelji kako je novi dečko njihove kćeri momak koji nosi masku, pere ruke i drži socijalnu distancu. 

- Iz dobre je obitelji. Nosi masku, pere ruke, drži distancu - govori majka u reklami na što otac koji jede piletinu odgovara: - Ma nemoj. 

 

Nakon što kćer pokaže ocu sliku svojeg novog dečka na kojoj mladić pravilno nosi masku, otac joj komentira kako je zgodan. 

- Ali, nemoj ni slučajno da ti priđe bliže od dva metra - upozori je otac. 

No, sljedeća scena je ta koja je razlog za oduševljene reakcije. Spomenuti mladić s fotografije skine masku i kaže djevojci koja sjedi kraj njega u automobilu: - Prelijepa si. 

No, u tom trenutku ona skine masku i ispostavi se kako je to njezin otac koji nosi periku nimalo sretan zavodničkim pokušajima novog dečka svoje kćeri, pa ga pošprica u lice s dezinfekcijskim sredstvom. 

Video je oduševio sve koji su ga vidjeli,  te donosimo neke od reakcija na video: 'Ahahahahah. Ovo mi je dan uljepšalo', 'Hahaha. najbolja reklama ikad', 'Vrhunski'. 

 

Ključne riječi

Komentara 4

JB
Jednonogi.Brabonjak
22:19 19.08.2020.

Meni je najsmješniji večernji haha ne treba vam maska, zrak, hrana za preživjeti dovoljno je najmanje jedan članak istočno od raja ..."Video je oduševio sve koji su ga vidjeli, te donosimo neke od reakcija na video: 'Ahahahahah. Ovo mi je je dan uljepšalo', 'Hahaha. najbolja reklama ikad', 'Vrhunski'. "

DU
Deleted user
19:31 19.08.2020.

ne razumjem kakve veze ima pappataci sa koronom

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
18:59 19.08.2020.

Baš je dobar video ⭐⭐⭐⭐⭐! A još bolji je Večernji kad skoro svaki dan spominje "regiju". A to diže tlak i okreče želudac određenoj grupaciji čitatelja. Neprocijenjivo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije