Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji TV BiH

VIDEO Čović otkrio što je trenutno najveća opasnost u politici BiH

Screenshot
21.02.2021.
u 11:53

Na ova i druga pitanja odgovorio je u videointervju za Večernji TV BiH zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, predsjednik Hrvatskog narodnog sabora i HDZ-a BiH Dragan Čović.

Koliko je Bosna i Hercegovina spremno dočekala pandemiju koronavirusa i kako je odgovorila ovom globalnom izazovu, kako funkcionira bh. politika, koalicije, provode li se dogovori... kada će se reformirati izborno zakonodavstvo, a BiH dobiti kandidacijski status za Europsku uniju, te kakav je pogled u budućnost BiH... što politici u BiH nedostaje i koja je najveća opasnost za ovu zemlju. Na ova i druga pitanja odgovorio je u videointervju za Večernji TV BiH zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, predsjednik Hrvatskog narodnog sabora i HDZ-a BiH Dragan Čović.

Ključne riječi

Komentara 27

PA
Pajdo60
13:27 21.02.2021.

On je jedan od tri glavna problema u BiH ....

PE
Perspektivan
12:32 21.02.2021.

On sam!

DU
Deleted user
13:55 21.02.2021.

najveća opasnost i trošak si sam za našu državu zahvaljujući crkvi i ovoj gospodi koja misli da je to naš put.. a nije jer mi nismo Bosanci već Hrvat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije