Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
G7 SASTANAK

VIDEO Boris Johnson njemačkoj premijerki: 'Čuješ li nas, Angela? Trebaš isključiti svoj mikrofon'

Boris Johnson
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
19.02.2021.
u 18:08

Reuters navodi kako su problemi s mikrofonima već postali prokletstvo na sastancima vođa G7 zemalja.

Današnji sastanak G7 pamtit će se i po trenutku kad je britanski premijer Boris Johnson rekao njemačkoj premijerki Angeli Merkel da ugasi svoj mikrofon. 

Naime, Johnson je počeo sastanak, no u tom trenutku se čuo glas Angele Merkel i to baš kad je Johnson pokušavao reći novom američkom predsjedniku Joeu Bidenu i novom talijanskom premijeru Mariju Draghiju da bih volio vidjeti ih uživo na sastanku G7 skupine planiranom za lipanj. 

- Čuješ li nas, Angela? Trebaš isključiti svoj mikrofon - kazao joj je Johnson. 

 

Johnson koji je poznat po svojim gafovima poručio je Bidenu kako mu je ukrao slogan 'da izađemo iz pandemije bolji', iako je britanski premijer nadometnuo kako je vjerojatno on sam to ukrao od nekog drugog. 

Reuters navodi kako su problemi s mikrofonima već postali prokletstvo na sastancima vođa G7 zemalja. 


 

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Maloni
23:43 19.02.2021.

Spaljen lik!

OK
okvarbudovič
04:11 21.02.2021.

treba ga klonirati,dok ne klone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije