Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
četverogodišnjak oduševljen

VIDEO Bio je to dječaku najljepši rođendanski poklon: 'Njegovi su se snovi ostvarili'

Britanska kraljevska garda
Foto: Facebook
1/5
08.01.2017.
u 12:21

"To nije uobičajeno", priznao je skupnik Paul Edden, čuvar koji je prekršio konvencije kako bi usrećio dječaka.

Kad je jedan od pripadnika Coldstream Guards engleske kraljice u dvorcu Windsor uočio dječaka odjevena u repliku njihove uniforme odjednom se raznježio i nakratko mu ustupio svoje mjesto, što je bio najljepši rođendanski dar četverogodišnjaku.

Neposredno prije nego je ušao unutar dvorca, čuvar si je uzeo nekoliko sekundi i pozvao dječaka da mu priđe kako bi se zajedno fotografirali. Marshall Scott koji je slavio četvrti rođendan bio je oduševljen i čak kraljevski pozdravio, piše Yahoo stranica.

"To nije uobičajeno", priznao je skupnik Paul Edden, čuvar koji je prekršio konvencije kako bi usrećio dječaka.

"Moja supruga i ja čekamo dečka i sjetio sam se kako sam kao dječačić i ja stajao ispred dvorca u Edinburghu nadajući se fotografiji s vojnikom, ispričao je on London Evening Standardu. Primijetio sam Marshalla u našoj uniformi i vidjevši ga takvog osjetio sam ponos zbog onog što radim".

 

Imogen Scott, Marshallova majka, "oduševljena" je onim što se dogodilo. "Tako je sretan. Njegovi su se snovi ostvarili", rekla je, a dječačića koji 'salutira' zatim su fotografirale i skupine turista.

Majka je otkrila i da je skupina djevojčica otpjevala njezinu sinu "Sretan rođendan", da mu je jedna obitelj kupila plišanog medvjedića u vojničkoj odori te da ih je skupnik Edden pozvao u posjet dvorcu, jednoj od službenih rezidencija kraljice Elizabete II.

Na Facebook stranici Coldstream Guards objavili su da "čuvaju mjesto" za Marshalla u obuci 2029. godine.

>>Rihanna potrošila 6,5 milijuna kuna na Chrisov poklon

>>Jacques Houdek od kćeri dobio najslađi rođendanski poklon

Komentara 2

BI
bijeliptic
17:50 10.01.2017.

KO TO NAMA BRANI DA SE STIDIMO ZA SVOJE OBIČAJE I PRIHVAĆAMO ČAK I PROMINU HIMNE U LJEPA NAŠA HAUBICO -DALI JE IJEDAN IZ TADAŠNJE VLADE A I OVI DANAŠNJI PUPOVCA ZBOG TOG ČINE SANKCIONIRAO DA ALI ZATO HOĆE MENIMENI ZAKLJUČATI RAČUN I IZBACITI VAN KOMENTARA DA NE4 PIŠEM GLUPOSTI PO NJIMA MENI JEDNA KAŽA SUSJEDA DA ME BOG- ĆUTAO SAM I POMISLIO I TEBE TITO ŠTO MISLITE OD KAD TO ČINE BOGU A JA DA SAM JEDNOM TO REKAO TITU ŽIVOG BI ME ZAZIDAO U HUDU JAMU KAO I ONIH 3000 KOJI SU TAMO ZAZIDANI

HR
hrUsrcu
17:57 08.01.2017.

tako se cuva tradicija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije