Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMILA SNIMKA

VIDEO Biden održao govor, a nakon toga zbunjen nije znao sići s pozornice

Foto: Screenshot Twitter
1/3
22.09.2022.
u 23:57

Neki su ustvrdili kako je ovo još jedan dokaz da treba provjeriti Bidenove kognitivne sposobnosti, a drugi su pak ustvrdili kako je on nacionalna sramota.

Američki predsjednik Joe Biden održao je govor na konferenciji Globalnog fonda u New Yorku, a nakon toga nije znao kako sići s pozornice. Snimka toga je postala viralni hit.

Biden se okrenuo prvo na desno, napravio par koraka zbunjen samo kako bi zastao. Potom je pitao nekoga kako da siđe, samo kako bi nakon toga oštro skrenuo kao da će izaći s pozornice na lijevu stranu. Umjesto toga, Biden je ponovo otišao na desnu stranu pozornice i stajao zbunjen kao da ne zna što da učini, piše Economics Times.

 

 
Nemili trenutak za predsjednika postao je meta sprdnje njegovih političkih protivnika. Neki su ustvrdili kako je ovo još jedan dokaz da treba provjeriti Bidenove kognitivne sposobnosti, a drugi su pak ustvrdili kako je on nacionalna sramota.

Bilo je i nekih koji su odlučili braniti Bidena, navodeći kako se unatoč tome i dalje osjećaju sigurnije s njime nego dok je bio sad već bivši američki predsjednik Donald Trump.

VIDEO: Oprez, uznemirujuć sadržaj! Tuga ruskih obitelji dok im mobiliziraju muškarce: Suze i zagrljaji na oproštaju

 

Komentara 11

Avatar Žabac
Žabac
08:52 23.09.2022.

Ne zna jel pošo ili došo... Samo to več je dokaz kako je Trump pokraden jer svi su sasvim sigurno znali za njegovu demenciju kada se kandidirao. U biti njega su htjeli postaviti da bude lutak za upravljanje, eto, demokracija na Američki način i onda ti Ameri nama dijele lekcije i večina političara i komentatora se priklanja Americi. Mediji svaki dan pišu kako je Putin bolestan a ovaj se svaki dan izgubi na putu do wc-a i nikom ništa. Niko ne piše o njegovom opozivu radi bolesti???

Avatar Dragovit
Dragovit
08:12 23.09.2022.

Smijati se ili plakati ...?

DU
Deleted user
07:48 23.09.2022.

Jadan čovjek. On stvarno nije za obavljanje bilo kakve funkcije gdje se traži odgovornost za bilo što.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije