Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasna poledica

VIDEO Baš ga je zanijelo. Otklizao autom po snijegu i zaletio se u semafor

Atomobil u Sarajevu udario u semafor
Klix.ba/Screenshot
14.12.2018.
u 09:57

Vozač je u Sarajevu izgubio kontrolu nad vozilom te nakon klizanja po cesti udario u zaštitni zid i semafor

Snijeg i poledica na gradskim ulicama u Sarajevu prouzročili su nekoliko prometnih nezgoda koje su, na svu sreću, završile bez ozlijeđenih osoba. 

U noći s četvrtka na petak u ulici Obala Kulina bana vozač je izgubio kontrolu nad vozilom te nakon klizanja po cesti udario u zaštitni zid i semafor, javlja Klix ba

Pogledajte video nezgode koja je na svu sreću prošla bez posljedica, a objavio ga je Klix.ba na svom YouTube kanalu.

A budući da su stigli pravi zimski dani, vozači moraju biti itekako pripremljeni za vožnju po snijegu. Lanci za snijeg ponekad mogu biti spas i ključni element sigurne vožnje u zimskim uvjetima. Lanci su, naime, odlična opcija kad je cesta prekrivena snijegom, poboljšat će prianjanje kotača i spriječiti proklizavanja. U povodu toga  Hrvatski autoklub objavio je video u kojemu njihov stručnjak pokazuje kako pravilno montirati lance na kotače.

Pogledajte i ovaj video:

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar tkozna
tkozna
11:17 14.12.2018.

Najbolje ljetne gume, Ćeleston.

AA
aabbcc
14:44 14.12.2018.

To se u Zagrebu ne bi moglo dogoditi jer radi senafora se ne staje i ne koci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije